Selecteer een pagina

De verschillende ruimtes van TrainingenZwolle

Coachingsruimtes

Vergaderen

Buitenruimte en werkruimte

Meerdere etages

Vergader- en Trainingsruimte

Zoekt u een ruimte om een presentatie te geven? Zoekt u een ruimte om te vergaderen? Zoekt u een ruimte om een training of workshop te geven?

Het huurtarief is € 25,= per uur. Afspraken over meerdere dagdelen of dagen zijn mogelijk. Wilt er een gezonde lunch bij? Informeer naar de mogelijkheden.   

Werk – en Coachingruimte

Zoekt u een ruimte voor een persoonlijk gesprek? Zoekt u een ruimte om coaching te geven? Zoekt u een ruimte om even rustig te werken?

Huren vanaf slechts € 14,= per uur. Informeer naar de mogelijkheden.

Coachingsruimte

Zoekt u een ruimte om coaching te geven? Zoekt u een ruimte voor een persoonlijk gesprek?

Huren vanaf slechts € 14,= per uur. Informeer naar de mogelijkheden.

Werk- en Coachingsruimte met dakterras

Zoekt u een ruimte om rustig te werken? Zoekt u een ruimte voor een persoonlijk gesprek? Zoekt u een ruimte om langer tijdelijk te huren? 

Huurtarief in overleg. Informeer naar de mogelijkheden. 

Trainings- en Workshopruimte

Zoekt u een ruimte om een training te geven? Zoekt u een ruimte om een workshop te geven? Zoekt u een ruimte voor een feestje?

U kunt een hele verdieping huren of zelfs het hele pand. Informeer naar de mogelijkheden.

Over de locatie

Trainingen Zwolle is een initiatief vanuit Coachhuis Zwolle om haar locatie breed in te zetten voor mensen in Zwolle en omgeving. In het Coachhuis worden sinds 2013 trainingen en workshops gegeven door diverse trainers en over diverse onderwerpen. De locatie wordt door zowel trainers als deelnemers erg positief gewaardeerd vanwege de sfeer en functionaliteit.

Door professionaliteit te combineren met huiselijkheid in een Monumentaal pand, weet het Coachhuis de juiste snaar te raken voor leerzame, leuke trainingen en workshops.

Met Trainingen Zwolle ontstaat er een interactief platform voor interessante trainingen en leuke workshops in het karakteristieke centrum van Zwolle. De locatie kan ook gebruikt worden voor vertrouwelijke gesprekken, vergaderingen en brainstormsessies.